RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

BUDAPEST CATERING

TERVEZZE MEG ESEMÉNYÉT A BUDAPEST CATERINGGEL!

MAGÁNÜNNEPSÉGEK:

Ha akarja elegáns, vagy funkys, esetleg elbűvölő vagy vibráló, bármi is az a Budapest Catering csapata átalakul és megteremti a szelíd vagy vad látványosságot. A Budapest Catering minden szempontból az ön megfelelő partnere. A költségvetés tervezése, a személyzeti vendéglátás és a kreatív tervezés amelyről nevezetesek vagyunk. Nálunk a költségvetés a határ, de a képzelet nem kerül semmibe.

ÉLŐ VIBRÁLÓ RENDEZVÉNY:

Néha egy rendezvény nem elég, valami nagyobbra, meghökkentőbbre van szükség, hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy számos rekorddöntő esemény részesei lehettünk.

MÁRKA KOMMUNIKÁCIÓS ESEMÉNYEK:

Az ügyfél maximális megértése áll a Budapest Catering csapata marketing és kommunikációs eseményeinek középpontjában.
Biztos fontos Önnek az esemény, hiszen bizonyos formában a beruházásának megtérülését várja. Cégünk koncentráltan óvja az Ön létrehozott értékeit és egy izgalmas eseményt varázsolunk cége köré, ami biztosítja a sikert. A Budapest Catering része less az Ön csapatának és figyel az időre, a költségvetésre, mert ezek nélkül csak félsiker az esemény.

TERMÉK BEVEZETŐ ÉS SAJTÓESEMÉNYEK:

Akkor kap reális esélyt hogy, sikeresen elindítson egy új terméket hódító útjára, ha lenyűgözi a sajtót, ami lássuk be ezekben a szűkös időkben egyre nehezebb.
A Budapest Catering csapata szereti a kihívásokat. Az Ön üzeneteit a leginkább innovatív és kreatív múdon valósítjuk meg.
A mi hírnevünket is építik a sikeres események.

AZ IPARÁG:

Néha egy rendezvény nem elég, valami nagyobbra, meghökkentőbbre van szükség, hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy számos rekorddöntő esemény részesei lehettünk.

KÖRNYEZETBARÁT ELVÁRÁSOK:

A fenntartható fejlődés alapján a modern és trendi rendezvényszervezők is elmentek az úgynevezett „fenntartható rendezvényszervezés” irányába ( más néven igyekszünk a rendezvényeinket környezetbaráttá tenni)
Egy a társadalom iránti felelősségében elkötelezett vállalkozás, mint a Budapest Catering, környezetében, a tervezésben és annak végrehajtásában is eltökélten védi a fenntartható fejlődés elveit és gyakorlatát.
Ez nem jelent mást, mint hogy, integrált rendszereket használunk a munkáink során.

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT RENDEZVÉNYE LEBONYOLÍTÁSÁHOZ!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségeink:

BPC-contact-icons-03

KINDORNAI ATTILA

+36 20 966 5206

BPC-contact-icons-04
bp_catering_logo_200px_vilagos

© 2018 Budapest Catering

Budapest Catering Hqz Club Kft. 1119 BP., Hengermalom út 2/d.
adószám: 23867486-2-43, 10300002-10563421-49020014 – MKB BANK

Telefon: +36 70 424 3422 | +36 20 966 5206
E-mail: info@budapestcatering.hu